İkas Pharma Ecza Deposu’ndan Anlamlı Bağış
Eklenme Tarihi: 30 Aralık 2021, 09:30
Son düzenleme:04 Ocak 2022, 16:43

Yenilikçi vizyonu, genç ve dinamik kadrosu ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti‘ne dünya standartlarında ilaç tedarik eden yeni nesil ecza deposu İkas Pharma farklı sosyal sorumluluk projeleri ile yeni yıla giriyor. Bunlardan ilkini geçtiğimiz günlerde gerçekleştiren İkas Pharma, Çatalköy’ü Geliştirme ve Kültür Derneği’ne (ÇADER) “Hijyen Kiti” bağışında bulundu.

Hijyen konusunda farkındalık yaratmak amacı ile ÇADER’in düzenleyeceği etkinliklerde yer alması adına hazırlanan hijyen kutuları içerisinde Yakın Doğu Üniversitesi – İtalyan MAGİ Grup işbirliğiyle geliştirilmiş ve 2021 yılında satışa sunulmuş olan Olirin Sprey’in yanı sıra dezenfektan ve medikal maske bulunmakta. Hijyen kitleri ÇADER Derneği Başkanı Pervin Özgeçen’e İkas Pharma Hastaneler Grubu Birim Müdürü Selin Soykurt tarafından teslim edildi.

Salgın sürecinde IKAS Pharma’nın halkımız için geliştirdiği Hijyen Kitleri KKTC’deki eczane, şirket ve diğer kuruluşlara da İkas Pharma Ecza Deposu ayrıcalığı ile satılabilecek.
Hastaneler Grubu Birim Müdürü Selin Soykurt İkas Pharma Ecza Deposu’nun halk sağlığı konusundaki duyarlılıklarını yansıtacaklarına inandıkları bir kiti halkımızla buluşturmanın haklı sevincini yaşadıklarını belirterek gösterilen yoğun ilgiye ayrıca teşekkür etti. Bu vesileyle de tüm halkımıza ‘yeni yılda da sağlık sizlerle olsun’ temennisini iletti.