İkas Pharma “Sancak Fuarı 2021” Etkinliğine Katıldı
Eklenme Tarihi: 26 Ekim 2021, 12:31


İkas Pharma, ana tedarikçilerinden biri olduğu Sancak Ecza Deposu’nun, 14-17 Ekim tarihlerinde düzenlediği Sancak Fuarı 2021 etkinliğine katıldı.

Bafra’da yer alan Concorde Luxury Resort Otel Kongre Merkezinde gerçekleşen fuarda, 1400’e yakın eczacı ve ilaç firmaları standları ile yer aldı.

İkas Pharma, Türkiye distribütörü MNC İlaç standı bünyesinde kendi ürünü olan ve geçtiğimiz ay Türkiye pazarına giren Olirin Sprey tanıtım standı ile katıldı.

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Olirin standında, Olirin ürünü sergilenirken, ziyaretçilere ürün hakkında bilgiler verildi.  İkas Pharma Genel Müdürü Hasan Kölel ile Satış ve Pazarlama Müdürü Engin Alisbah’ın da katılımı ile etkinlik boyunca mevcut tedarikçiler ile görüşmeler sağlanırken, firmalarla yeni işbirlikleri geliştirildi. Özellikle OTC ürünleri alanında yeni distribütörlük anlaşmaları yapıldı, yeni ürünlerin İkas Pharma portföyüne katılması sağlandı. Direktörler Kurulu Üyesi Dr. Serkut Yalçın ve Dış İşler Müdürü Selin Soykurt da bölümler halinde etkinliğe katıldı. Fuarın son günü Hasan Kölel ve Engin Alisbah; Sancak Ecza Deposu sahibi Ethem Sancak ile de verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Concorde Luxury Resort Otel merkez olmak üzere, Limak ve Kaya Artemis Otelleri’nde de Sancak depo'nun 1400'e yakın eczacı ve ilaç firması müşterisi misafir edildi. İkas Pharma; tanıtım, işbirliği, yeni ilişkiler geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra, düzenlenen konserler ve diğer sosyal aktivitelerle keyifli bir fuar etkinliğinde yer aldı.